Sunday, November 11, 2012

Heliza Inspired Shawl


Assalamualaikum. Hye semua. Hari ni iqa nak review shawl ala heliza. Shawl ni sangatlah sangat sangat sangat sesuai bagi muslimah yang amat mementingkan aurat. Iqa jatuh cinta setiap kali pakai shawl ni and this is one of my favourite shawl. Ada beberapa kaum hawa yang inbox iqa kat FB and tanyakan mana nak beli shawl ni. Alhamdulillah, masih ada yang berminat dengan shawl labuh dan menutup aurat camni. So, iqa perkenalkan Heliza Inspired Shawl frommmm






Nourish ni masih baru lagi. Owner dia sangat friendly. Iqa ni selalunya cerewet sikit, tapi sebab owner dia baik, melayan je ape yang iqa tanya, trus terjatuh hati sekali dengan owner dia. (eh??) haha. Banyak lagi shawl yang dijual dan semuanya menutup aurat. Besar dan labuh. Pilihan jantung hati iqa. Achewahhhh. 


Ni antara gambar iqa menggayakan shawl heliza





Shawl heliza antara shawl yang sangat laku. Dah 8 kali restock oke. 8 kali! tu pon nak habis jugak. And iqa nak gilaaaaaa kaler pink tapi dah sold out. sobsobsss :( Nanti kena order laju2 takot tak sempat lagi. So sape yang berminat boleh la terus ke N O U R I S H untuk dapatkan shawl yang cantik, sopan, dan menarik. Yang penting, dapat menutup aurat dengan baik.

Selamat membeli, Assalamualaikum :)


15 comments:

SyamimiNazifa said... [Reply]

cantik , nampak best je pakai :>

zack zack said... [Reply]

kak ika comei..kak ika comei..hehehe

Anonymous said... [Reply]

Haa..ni kes minat heliza la ni ek?

Orkid Edyliyne @ OrkEd said... [Reply]

menarik... OE pun dah lama nak cari shawl macam tu... ^^

afiQah ismaiL said... [Reply]

@SyamimiNazifa : best, xpanas :)

afiQah ismaiL said... [Reply]

@zack zack : eheee. thanks yangg <3

afiQah ismaiL said... [Reply]

@Anonymous : ahaa, xde lah. minat tudung labuh cmni. ehee

afiQah ismaiL said... [Reply]

@Orkid Edyliyne @ OrkEd : ehee, beli2 :)

teyhah said... [Reply]

cecei segak kak fiqah haha

wisata bakti alam said... [Reply]



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

MiSz fiFiEyQa said... [Reply]

salam..hyee awak..suka tengok style hijab heliza yg awak pakai ni..memang sopan n labuh..tapi tak susah ke nak pakai??heee~~

**nama kita sama!hehe..tetibe! ;D

afiQah ismaiL said... [Reply]

@MiSz fiFiEyQa : wslm. xsusah pon dear. sng sgt. sbb dah siap getah kt kepala. xyah susah2 nak lilit sgt. hihi, aah la. sameeee :P

Sarah Nabila Binti Adnan said... [Reply]

salam.. bole bg link x page NOURISH ni? Thanx! :)

Anonymous said... [Reply]

salam..bole bg link x page NOURISH ni? thanx! :)

afiQah ismaiL said... [Reply]

@Sarah Nabila Binti Adnan : Salam dear, boleh refer kat post atas. ada link :)