Friday, August 19, 2011

Sentap kuasa 2 :(

garang x garang x? haha

assalamualaikum semua. hari ni hari sedih sedunia oke, berbuka ngan megi je. walaupun begitu, iqa tetap bersyukur ke hadrat Ilahi masih dapat makan walaupun hanyalah mee curl2 gitu. haha. so hari ni exam yang ditakot2kan telah selesai. ramai yang tanya "how's exam?" 1 jawapan je ye kawan2!

MACAM LAHANAT!

haa! sakit hati soalan cam taik. penat tau korban masa tidur dah bape malam jadi kelawar. sampai berdarah mulut time exam tadi tak cukup air. memang sedap minum darah sendiri kan =.='

oke, back to topic, kenapa iqa sentap sangat kan. actually, ada sorang blogger baru ni yang buat ayat seolah2 sangat tak puas hati ngan iqa. 1st time tu iqa ignore la, tapi second time sampai perli dalam SB dah kenapa? maybe orang lain tak tawu, tapi iqa sendiri tawu ar. bukan saje2 nak terasa, tapi dia straight cakap kat wall post iqa.

"asal pmpuan ni post je ramai je nak komen, asal pmpuan je cmni ar"

dia komen terus camni kat post iqa. pastu dia suruh iqa visit blog dia. oke, iqa singgah jugak walau hati sakit, then dia paksa plak suruh komen. iqa cakap nanti, pastu lepas 2,3 minit tanya lagi, "mane? belom komen pon?" ya Allah, yang sampai nak memaksa kenapa. dia cakap sebab dia newbie tak da sape nak lawat and komen blog dia.

seriously, iqa bape bulan dekat setahun kot baru blog ada orang nak datang singgah semua. kalau baru seminggu dua buat blog nak 1k visitors sehari melampau la. slow2 la nak naik pon. pastu dia ingat iqa tak perasan, dia post cakap "sebab aku tak femes je tak de orang nak datang blog aku". ni bukan pasal femes tak femes ar. nak jadi blogger sebab nak femes baik gi mampos ar! pastu boleh iqa post ape2, dia sibuk komen cakap datang blog aku sekarang ada entry baru. perghhh, iqa pon tak pernah kot suruh orang datang paksa2 camtu.

sekali iqa diam je, tak pon iqa remove terus post tu, bila hari ni, iqa tension2 exam, sekali lagi dia kata camtu bengang jugak la. tolonglah belajar menghormati orang lain. letih la! iqa tak kecoh pon tak de orang datang blog. ni nak kait2 cakap diskriminasi bagai. eh ikot suka la. baek pikir exam esok. salam!

p/s : jmput like page iqa kt sidebar tu kalau suka (baru buat). tQ :)

36 comments:

Syamimi Nazifa said... [Reply]

sabar , kak . :)

nur afiqah hani said... [Reply]

@Syamimi Nazifa : trying to. huhu

Nana Eddy said... [Reply]

1st, gamba tu tak garang LANGSUNG! comel ade la~ ehehehe. Kalau camtu garang, memang rg tak takut la jawabnye~ :p

2nd, ala... biasala tu Ika. mmg kengkadang kite akan jumpe org2 yang annoying cmtu. Abaikan je~

nur afiqah hani said... [Reply]

@Nana Eddy : haha amboi! garang taw :P

sharifahzakiah said... [Reply]

ehh ade gak org mcm tuh eh. huhu sabar ye iqa :)

gudluck exam !

cikgu fiQ said... [Reply]

bo0o0o...sukahatiakujebo0ookanorg..haha!riLex suda...wat derk jew~

kuntakinte said... [Reply]

bl kita ada tetamu..mmg mcm2 ragam..sebaik2 ye layan la dgn akal yg sehat..dan senyuman bersemut..

nur afiqah hani said... [Reply]

@sharifahzakiah : oke, tnx dear :)

nur afiqah hani said... [Reply]

@cikgu fiQ : booo back! hahajhha

nur afiqah hani said... [Reply]

@kuntakinte : mcmne snyuman brsemut tuu :(

kaizen said... [Reply]

kalau kejar femes x ke mana la blog tu...

cikgu fiQ said... [Reply]

eleh..xluak pown kena b0oo0o..hahaha!

izni said... [Reply]

gambar langsong tak garang .
makin comel .

orang tu sakit kot .
:)

iyka zulaika said... [Reply]

erm.. parah macam tu siap paksa2 lagi . eish2 . saba aje la ea :)
btw gudluck !

mira madihah said... [Reply]

Sabar ye, dia jealous lettewww. Adat manusia kan, ade yang jealous dengan kita

El said... [Reply]

saya masa mula2 blogging dah 3 bulan baru 8 follower...jadi noob tu skjap je. asal content bagus ada je yg nk bca

nur afiqah hani said... [Reply]

@kaizen : tu la pasal . huhu

nur afiqah hani said... [Reply]

@cikgu fiQ : amboi, mlawan plak dia. haha

nur afiqah hani said... [Reply]

@izni: hahaha, garang oke, garang!

nur afiqah hani said... [Reply]

@iyka zulaika : mmg sabar ni, kalau x, dah xhidup org tu :P

tnx dear :)

nur afiqah hani said... [Reply]

@El : tu la, ni nk emo2. huhu

mira madihah : tu giler la, bkn jeles. haha

Miss Moots said... [Reply]

what a pathetic person la...just relax okay dear..pape pun, goodluck for your exam...i think it's final exam for uniten right???? so, do your best!!!!

mAy Lee said... [Reply]

ahaks~
betol2 newbies tu.. newbies yg giler glam kot.. ahaha.. sabar ye..manusie biaselah tuu.. ade byk ragam.. pedulikan jer.. lagi dye sakit hati.. hahahaha. (jahat sy menghashut,huhu)
sabar je la yer? :)
senyum3.. xD

nur afiqah hani said... [Reply]

@Miss Moots : ye, final. tQ muahhhx :)

nur afiqah hani said... [Reply]

@mAy Lee : mestila sabar. lom mngamuk lagi ni :P

myra yusreena said... [Reply]

hoho..abaikan je pendengki2 alam ney..

nurul diana said... [Reply]

makaiihh gila femes ke org tuu ? huhuh sabauu ye kak , lantak je org mcm tu mmg . btw gud luck exam :)

Urzain Hussain said... [Reply]

be patient okeyh..
muka tak sesuai jadi garang..:)

qudwa said... [Reply]

sape kah beliau?? bak meh link die..biar hntak cecukup..;p

chill jek iqa..

nur afiqah hani said... [Reply]

@Urzain Hussain : ehh, sesuai lahh! haha

nur afiqah hani said... [Reply]

@qudwa : tolong hntam kejap plizzz! :P

Cik Gee said... [Reply]

kok giler sungguh.. maen pakse2 plak.. haissshh! ignore je la org tu, xyah layan. nanti ag sakit hati..

Siti Suhaila said... [Reply]

sabar yer :)

Btw dh follow blog ni..
Sudi la follow blog

http://cintairmata.blogspot.com/

jgn lupa join contest.. mana tahu mng rm100 :D

Eddy Dce said... [Reply]

garangnye muka dia..haha...

sabar ye kak...

macam2 la orang tu..ish3...tak kan baru buat blog dah nak femes...adess..

'Ainun Qalbi said... [Reply]

done follow n done join..
http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/08/saya-join-bloglist-afiqah-ismail.html

Lisa N.Yusof said... [Reply]

tamak punye orang. LOL.
orang suke, orang komen la.
xyah la nak paksa2.