Friday, August 26, 2011

Bloglist Afiqah IsmaiL (updated)

assalamualaikum semua, so, hari ni seperti yang dijanjikan, iqa akan update bloglist iqa. thanks pada yang join, yang tak sempat join tu, iqa bukan tak nak open dah bloglist ni, tapi disebabkan iqa yang nak balik kampung esok, so iqa takot iqa yang tak sempat lawat blog korang nanti.

pasal review blog, iqa belom buat lagi sekarang, iqa just nak update dulu bloglist. tapi jangan risau, iqa dah janji kan. so, iqa akan review secepat mungkin. iqa baru je abes exam, so, memang busy sangat, iqa kena tengok balik blog2 korang semua. insyallah, bila iqa selamat sampai kedah nanti, iqa akan teruskan dengan segmen blog review pulak oke :)

so, ni lah senarai blog yang join. jom blogwalking!
oke! semua list dah diupdate. nak blogwalking, boleh klik terus je kat link tu oke! untuk yang join bloglist ni, hope korang boleh la follow antara satu sama lain. thanks again pada semua yang join. selamat berblogwalking :)

17 comments:

ninie_azriena said... [Reply]

wa..ramainya yg join..tanks tau sis..
lain kali wat agy..bulih ninie join agy..
t ninie terjah ye (n_n)

Aleen Sepet :) said... [Reply]

witwit , ade lah . hee thanx :)

aisya said... [Reply]

hahax. link sy ade. weeeeee ~

AzahraGamalAbdulNasir said... [Reply]

da keluar pun..thanks..ok..sye kan bw..

AzLiNaWaTi AhMaD (LyNN) said... [Reply]

thanx iqa...=)

mr.dinie said... [Reply]

blogku ad dlm snarai..tq..

bombay said... [Reply]

insyaallah akan bw balik..:)

♥ Dea ♥ said... [Reply]

sy first!!.. hehe.. jom terjahh..:P

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

maceh sebab tlg senaraikan wahai puteri. ;)

Tasya said... [Reply]

thanks sangat yea sys fiqah....

Lady Shana Sweet said... [Reply]

yea!!! masa untuk BW!! Thankz dear...

mimiey said... [Reply]

thanks :)

maryam bakri said... [Reply]

aku ada baca entry hg kat bawah tu, yang blogger paksapaksa tuu. haha siot ja. pmpuan ha? meh nak terjah blog dy sat. meh meh. nak usha :)

◕‿◕Syasya◕‿◕ said... [Reply]

wah ramainya !insyallah kalau ade masa nanty syasya bw skang bz buad persiapan raya :)

Cik Bell said... [Reply]

tak sempat deh nak join.huhu

Citra NaniZam said... [Reply]

Tq Iqa..

sat akak bw ya..

semoga selamat sampai ke kg ya..

van persie said... [Reply]

thanx... bebelog saya ada...
hehehe~~