Saturday, August 27, 2011

Blog Reviews :)

assalamualaikum. seperti yang iqa janjikan, iqa akan buat blog review. actually, banyak sangat blog yang cantik2, tambah2 blog perempuan. tapi based on certain reason, iqa akhirnya dah berjaya pilih 4 blog yang iqa suka. paling penting, blog tak berat. so, korang kena la pandai2 kurangkan berat blog korang. sebabnye, kalau blog berat, kadang2 orang tak nak masuk blog kita. kan dah hilang viewers. then kalau bole, yang letak lagu tu, biar la yang boleh pause. kang bukak banyak2 pening pulak lagu lain2 :)

Blog gadis2

blog comel ni milik cik aisyah kite. iqa suka blog dia, comel sangat! ngn doodle yang kena ngan tema raya. plus blog ni pink. bertambah excited iqa tengok. blog dia pon tak berat. sekali bukak je dah habes loading, so jom terjah cik aisyah! :)

ni pulak blog adik fazreen! baru 14 taon tapi dah boleh buat blog yang cantik dan kemas. entry2 dia pon oke, nak dibandingkan ngan umur dia yang masih muda. blog kemas dan cantik. senang dibaca, tak banyak widget, so tak berat. meh kita ke blog adik faz :)

blog jejaka2 :)

so, kite bergerak pulak ke blog jejaka. penyertaan tak banyak, tai antara yang iqa suka blog suka siki ni. pemilik dia iqa tak tawu pulak sape, sebab tak de nama. hhihi sorry. bagus blog ni, penuh dengan ilmu2 yang berguna. isu2 terkini pon ade. jom tengok blog falsampah ni! :)


so, blog terakhir untuk direview. blog dari jejaka han. ehh, jejaka ke? iqa tak sure la, tapi rasa blog lelaki kot. iqa suka blog ni, kemas je ngan konsep hitam hijau. entry dia pon senang dibaca. meh terjah blog terakhir, blog han! :)

so, ni saja blog yang direview. banyak sangat blog yang cantik, tengokla, mungkin kalau iqa rajin, iqa buat review sesi ke2 plak oke. salam....

4 comments:

Panggil aku Han said... [Reply]

thanks ye rewiew...:)

aisya said... [Reply]

ya Allah dear., sgt terharu lah. hehehe. so sorry lmbt terjah blog u semula coz busy sesgt ! weeeeee ~ makaceh2 yunkk :D

♥ Dea ♥ said... [Reply]

jom terjahh reramai..:P

Anonymous said... [Reply]

Terima kasih untuk blog yang menarik