Monday, September 5, 2011

Aidilfitri :)

Assalamualaikum semua! gila, berzaman baru nak hupdate! aiyoyok! tak de masa laa, by the way, belom terlambat kan nak wish hari raya! iqa ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua umat Islam di muka bumi ini. eceyhhh! minta maap kalau ade silap salah terkasar bahasa, terkutuk belakang atau apa sahaja sejak iqa berblogging ni. manusia tak lari dari kesalahan, begitu jugak iqa.

so, amacam raya korang? mesti best kan? iqa beraya kat kedua2 rumah tok iqa, kedah dan perak, macam taon2 sebelumnya. raya taon ni biasa je, sebab iqa abes exam lambat, so beli sepasang je baju kurung taon ni, tu la semata2 baju yang iqa beli. tshirt atau baju2 lain semua tak sempat nak beli. beraya biar bersederhana pon tak pe kan? janji boleh beraya pon dah cukup. oke, malas nak bebel, layan gambar yukk! :)









ni adik iqa, durratulain ismail *jangan ngorat!





adik no 2, irdina ismail!

teehee! berderet gambar. actually dalam fb da upload, apa salahnya upload dalam blog plak kan. oke la, sekali lagi, selamat hari raya kawan2. love u olls! muahhhx :)

2 comments:

Urzain Hussain said... [Reply]

cantiklah gambar kat kampung...:)

Edy Fee said... [Reply]

cantik mata! heheehhehe
hurm kampung ada titi jugak.best