Thursday, September 15, 2011

Alhamdulillah, syukur :)

Assalamualaikum! hye semua, da lama iqa tak udate blog kan. iqa malas sikit nak udate bila balik rumah ni. finally, hari yang dirunggu2 dah tiba. semalam, result iqa untuk sem ni dah keluar. serius, iqa tak duduk senang . risau sangat sebab final tak dapat jawab. banyak sangat subject yang teruk sem ni. tekanan on banyak kan sem ni, semua jadi tak kena.


iqa dapat 3.07 ja untuk sem ni. walaupun tak sebaik sem lepas, tapi iqa dah bersyukur sangat2. abah pon faham, abah cakap, kita takkan selamanya ada kat atas kan. so, iqa kena la berusaha lagi untuk sem depan. isnin ni dah nak kena balik uniten. sumpah malas, rasa sekejap sangat cuti. walaupun kat rumah ni macam tak da benda sangat nak buat, tapi kat sana nanti, 100 kali ganda lagi bosan dari sekarang ni.

abah belanja makan2 macam selalu, tiap2 sem la. makan biasa2 ja, janji hepi dapat spend time ngan family. macam biasalah, hanyalah kami berlima. abang memang susah la nak join makan2 ngan family ni. eh, by the way, tadi first time taw iqa makan takoyaki! haha, excited oke! tapi not bad la, sedap jugak. dah lama nak rasa, akhirnya tercapai. gambar kali ni semua gelap2, sebab restoren romantik gitu! :P




lepas ni, iqa rajin balik la update blog bila dah balik sana kan. hee :)

11 comments:

darxniq said... [Reply]

cantik adik..:)

TopiJerami90 said... [Reply]

macam mana islamic duk atas pagar 2..
hehehe..
follow blog saya ek kt v Sini
like fan page saya gak..
da follow awak

J.Syazwana said... [Reply]

congratez !!
sedappnye takoyaki :D

Pendamba Mawar said... [Reply]

tahniah ye ieqa

Eyra. said... [Reply]

Selamat belajar! ^^

miratun madihah said... [Reply]

tahniah ea :)

afiQah ismaiL said... [Reply]

@TopiJerami90 : ustaz tu dengki! haha :P

afiQah ismaiL said... [Reply]

@darxniq : nk ngort lettewww

justcallmeanis said... [Reply]

tahniah ika :D

TopiJerami90 said... [Reply]

hahaha...ape yg best ada pada awak sampai ustaz 2 jeles??nk tau la gak kn

mocha~ said... [Reply]

kita peminat takoyaki jugak!! ;D