Monday, August 15, 2011

Mood sangat2 down hari ni :'(


Assalamualaikum. hye everyone. hari ni, mood iqa sangat2 tak baek. actually malam ni baru jadi camni. iqa down gila. iqa da start menangis tak berhenti2. entah macam mana nak stop iqa pon dah tak tawu. makin lama, makin laju air mata ni mengalir.

bila jadi macam ni je, iqa harap sangat mama ada kat sebelah, tenangkan iqa, peluk iqa, sampai hilang rasa tertekan ni.

mesti semua tertanya2 kan nape iqa jadi camni. macam yang iqa cakap, iqa sekarang da start final. alhamdulillah, kebanyakan subject sem ni, iqa dapat carry mark yang agak memuaskan. tapi iqa baru dapat 1 lagi subject, yang memang dari awal iqa tak perform. and seperti yang disangka, carry mark untuk subject ni iqa dapat agak teruk berbanding yang lain. iqa frust gila.

boleh ke iqa perform untuk final??

tadi mama call, mama marah sebab iqa da 2,3 hari tak tido malam. mama cakap jangan push sangat. tapi iqa terpaksa. memang iqa letih sangat, dengan tak tido semua ni. sampai dah tak larat sangat, tapi iqa kena teruskan. kesihatan dah tak penting sekarang. iqa kena survive. iqa kena maintain pointer iqa sampai iqa graduate nanti.

tolonglah iqa ya Allah. iqa dah usaha setakat mana yang iqa mampu. iqa dah terlalu banyak berdoa, terimalah doa iqa kali ni ya Allah. kuatkan hati iqa ni. hilangkanlah tekanan yang iqa rasa sekarang. kenapa iqa kena lalui semua ni sorang2 kat sini, iqa rindu sangat kat mama abah, kalaulah diorang ada ngan iqa.


eiyyy, kenapa down sangat nii? ;(


doakan exam iqa, salam.



19 comments:

cena_sarina said... [Reply]

gud luck iqa..tabahkan hati kuatkan semangat..insyaAllah pasti berjaya..=)

sukacuka said... [Reply]

iqa. banyakkan doa. Allah sentiasa sedia untuk bantu kita. Kita shaja yang tidak persan itu semua.

urzain hussain said... [Reply]

insyaallah awak boleh carry subjek tu..

[^^,]

nur afiqah hani said... [Reply]

@cena_sarina : harap boleh jadi setabah tu :(

nur afiqah hani said... [Reply]

@sukacuka : tnx dear. iqa sentiasa and akan tetap terus berdoa. insyallah :)

nur afiqah hani said... [Reply]

@urzain hussain : hope so :(

kaizen said... [Reply]

gud luck tok final exam!!!

waeda alias said... [Reply]

gud luck iqa! selalunye paper yg kte takot tu lah kita dpt A+. hehehehe

urzain hussain said... [Reply]

yeay..
you can do it..
will pray for you..

[^^,]

nur afiqah hani said... [Reply]

@waeda alias : uishhhh, tnggi sgt tu harapan :P

nur afiqah hani said... [Reply]

@urzain hussain : tQ! amin :)

syAzAnA said... [Reply]

insya-Allah iqa boleh. jangan push sangat ek. parah nnti. ;)

miZz_nizZ said... [Reply]

kuatkn smngt ye iqa..jgnla down.fkus2.chill=)

nur afiqah hani said... [Reply]

@syAzAnA : terpaksa mengparahkan diri :(

nur afiqah hani said... [Reply]

@miZz_nizZ : insyallah :)

sara zainol said... [Reply]

insyaallah u can perform yg terbaek.. :) wish u best of luck !

padlie said... [Reply]

bab exam ni jangan push sangat..
lagi satu, pesan mak kena ikut sebab keredhaan diorang boleh bantu kita untuk berjaya..

study hard akan tambah tekanan, lagi la susah nak ingat..

dya mohamad said... [Reply]

jgn tension2.mohon pd allah.usaha.insyallah(:

nur afiqah hani said... [Reply]

@dya mohamad : insyallah :)