Sunday, August 14, 2011

Peperangan Telah Bermula! Gambatte!


Assalamualaikum semua. Apa khabar orang di sana? orang di sini sihat selalu. hahahaha. ke hadapan pembaca2 sekalian, dengan ini iqa ishtiharkan, peperangan iqa bakal bermuala esok! huuuuaaaaaa! :(

oke, actually, iqa akan start 1st paper untuk final exam esok. tah la. tak tawu nak cakap apa. macam speechless pulak. takot, risau, nervous, semua ada. subject pulak semua susah2. kebanyakan semua iqa da revised, tapi still takot. doakan lah iqa eh. iqa harap iqa dapat jawab semua paper dengan baek! iqa harap pointer iqa sem ni lebih baek dari sem lepas!


korang2 semuaa. doakan iqa ehh. iqa dah 2,3 malam tak tido. sumpah letih gila. tapi iqa kena berkorban demi masa depan. demi mama abah. abah cakap, abah tak perlukan kemewahan sebagai balasan, cukuplah kejayaan anak2 dalam pelajaran. iqa akan buktikan iqa boleh!

sem ni cukup tension. macam2 jadi kat iqa. kalau sape yang rajin ikot blog iqa, mesti dia tawu semua yang berlaku sepanjang 4 bulan ni. macam mane tertekannya hidup dengan apa yang terjadi. ya Allah, walaupun terlalu banyak tangisan yang Engkau takdirkan untuk aku, sekurang-kurangnya, bagi la aku sedikit senyuman untuk kali ni. amin :')

8 comments:

mira madihah said... [Reply]

Good luck :)

momo said... [Reply]

Good Luck ^^

urzain hussain said... [Reply]

wish the luck..

(^^,)

May Maisarah said... [Reply]

All the best yaaa!!!! =))

Yana Farinha said... [Reply]

hye..nice blog.. dah folo awk.. jom singgah blog kita. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

kaizen said... [Reply]

gud luck iqa!!!

Pendamba Mawar said... [Reply]

senjata da siapkan?

nur afiqah hani said... [Reply]

@Pendamba Mawar : masih mngumpul :(