Saturday, August 13, 2011

Entry terharu sampai pengsan


Assalamualaikum semua. lambat plak iqa update pasal ni. actually iqa nak mengucapkan ribuan terima kasih pada semua followers serta rakan2 yang selalu jenguk ke teratak buruk iqa ni. alhamdulillah, akhirnya blog iqa mencapai 1000 followers semalam. disebabkan malas nak update, so hari ni lah baru iqa sempat buat short entry.

nak dibandingkan dengan orang lain, 1000 tu apalah sangat. tapi iqa tetap nak terharu sampai pengsan jugak! nanti hari raya, iqa bagi sorang seposen kat semua ehh, datang la taw. hehe. thanks to mashitah sebab mencukupkan followers iqa yang ke1000. dia tak tinggalkan jejak, so tak dapat nak tag ke blog dia. huhuhu. last but not least, thaks to all, and majulah sukan untuk negara! *tetiba. bye2 :)

11 comments:

Farhana Jafri said... [Reply]

weee~!! dh smpai 1k!! bkn sng tu.. untunglaaa~~ hik3

nurul nadia nasir said... [Reply]

wah wahh congrates!keep in blogging yeaa :P

mary ann ;) said... [Reply]

tahniah awak! ;) ;)

niq said... [Reply]

untunglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

urzain hussain said... [Reply]

congratualation..

(^^,)

Chegu Zubir said... [Reply]

tahniah,....done have been follow u...hope sudi hit me back k...zubir5588.blogspot.com

Syamimi Nazifa said... [Reply]

wah , bestnye . teruskn blogging xD

nur afiqah hani said... [Reply]

@Chegu Zubir : insyallah. tq :)

nur afiqah hani said... [Reply]

@mary ann ;),@urzain hussain : thanks :)

nurul diana said... [Reply]

congrats akak :)

nur afiqah hani said... [Reply]

@nurul diana : thanks adek :)