Tuesday, August 16, 2011

Ini bukan belog bedak sejuk =.='

Assalamualaikum semua, malas la nak bebel panjang2. ingat tak? semalam iqa emo gila plus cakap rasa down gila. rupa2 nya, itu hanyalah salah paham. carry mark iqa sama ja macam yang lain, kurang 2,3 markah je pon. lectrer iqa tu ar, buat takot je. penat taw iqa nangis semalam. iqa ingat teruk gila da. tapi apa2 pon, iqa still kena berjuang untuk next paper. hope sangat boleh beat pointer sem leps. amin!

berbalik pada tajuk, blog iqa ni blog bedak sejuk ke? ehh, iqa tak de jual bedak sejuk la kat sini. sebabnye kan, bila buka nuffnang, check analytic, mesti pasal bedak sejuk. confirm punye! memang ramai eh orang Malaysia tengah cari pasal bedak sejuk ni. kalau iqa buat bisnes bedak sejuk ni mesti da kaya da ni. HAHAHA!

LAST MONTH

LAST WEEK

THIS WEEK

TODAY

bertapa tak sangkanya iqa yang blog iqa ni banyak datang nya sebab nak cari pasal bedak sejuk je. tak pe la kawan2 semua. nanti iqa cuba usahakan jual bedak sejuk eh. iqa kormersialkan sekali. pastu jadi la blog Afiqah Bedak Sejuk! haha cantek ape. by the way, iqa memang ada entry pasal bedak sejuk pon. alang2 kan, korang baca la sekali lagi entry tu. entry panas macam kopok lekor. hihi, bye2!

p/s : malam ni nak stay up, study sampai subuh. jom temankan iqa. anyone?


25 comments:

nuramalina said... [Reply]

go iqa go

nuramalina said... [Reply]

go iqa go....

nuramalina said... [Reply]

jom...jom
kita nak join gak

nur afiqah hani said... [Reply]

@nuramalina : jom2! kita same2 jadi kelawar :P

mary ann ;) said... [Reply]

hehehe..bedak sejuk best pe kalo pakai..haha ;)

urzain hussain said... [Reply]

thumb up2..(^^)

mimi fatin said... [Reply]

haha suka pkai bedak sejuk.... sejuk jeee :D

nur afiqah hani said... [Reply]

@mary ann ;) : memang best ponnnn :P

nur afiqah hani said... [Reply]

@urzain hussain : thumbs down laaa :P

nur afiqah hani said... [Reply]

@mimi fatin : segar je muka kan! :)

muas said... [Reply]

GooD lUcK Ya,.Jgn muDAh GiVE uP,.=)

nur afiqah hani said... [Reply]

@muas: insyallah :)

qudwa said... [Reply]

haha...alang2 niaga bedak sejuk, biar sampai anjelina joli pakai...XD

gud luck exam...:)

nur afiqah hani said... [Reply]

@qudwa : eh, jgn gitu :P

tQ!

♥ Dea ♥ said... [Reply]

lama dh xpakai bedak sejuk..muka pon dah naek berkarat dah ni.. hehehe

nur afiqah hani said... [Reply]

@♥ Dea ♥ : muka da rindu bedak sejuk tu :P

kaizen said... [Reply]

dah kaye jgn sombong lak yer...

nur afiqah hani said... [Reply]

@kaizen : Allah! x kemana la smbong2 ni :(

yaya | mohd said... [Reply]

caiyok2 !!ehe

Edy Fee said... [Reply]

wow dpt hit hebat sal bedak sejuk.hahaha hebat//
singgah komen n follow blog kamu :)

Farida Amira said... [Reply]

awak putih kot, sebab tu orang cari bedak sejuk dalam blog awak =)

nur afiqah hani said... [Reply]

@Farida Amira : haha, tergelak iqa taw. mane adeeeee :P

Lilynn Sazlin said... [Reply]

hehehe. bedak sejuk...? mungkin iqa ni puteh gebu. tu dia cari kot iqa jual bedak sejuk :)

kaizen said... [Reply]

gud girl.. leh blnjer2 i kn?? hehehe

nur afiqah hani said... [Reply]

@kaizen : xboleh! bwekk :P