Thursday, August 18, 2011

Harapan menggunung untuk esok :(

assalamualaikum semua. hari ni macam2 sangat yang jadi. tai kebanyakannya lebih pada yang sakit hati la. sakit ati je memanjang ko ni fiqa. eh, sampai kenyang la berbuka tadi makan hati. huiyooo, hari ni hari sentap iqa. kepada warga SB, tolong jangan ada diskriminasi oke. hahahahah, yang tawu, tawu la maksud iqa :P

so, esok start la exam untuk subject yang susah tahap berselirat urat kepala. adoi, dah menangis iqa tadi. stress sangat kot. tapi memang iqa takot sangat. takot kalau usaha iqa beberapa minggu ni sia-sia. iqa rasa iqa dah buat semua dah kot

  • well prepared for study √
  • baca yasin √
  • solat hajat √
  • call mama abah minta restu √
  • short revise (esok pagi)

so, sekarang ni, just melangkah dengan penuh yakin je ke dewan exam esok. harap semuanya oke. ya Allah, sumpah takot gile. rasa nak lompat je terus ke minggu depan. tak nak lalui hari2 esok. dah la berderet jumaat sabtu ahad subject gile tu. stress!


ni salah satu sebab iqa rasa takot seperti jantung yang tercabut, dipasang semula, dan tercabut lagi. tolong la tolong tolong tolong bole analyse circuit atas ni dengan sempurna esok. tolong la jangan lupa. pliz otak sayang,,, pliz!

korang yang baca ni, tolong sebut seikhlas hati, "saya doakan Afiqah Ismail dapat menjawab dengan baik esok". Kata2 kan satu doa. so, kata2 korang amat berharga untuk iqa. nanti iqa bagi choki2 kat korang ehh. haha iqa macam nak rebus buku minum je ni. arghhhhhh! iqa undur dulu k, kang takot iqa tension terus bertukar jadi hulk malam2 ni :P

p/s : iqa baru buat page. jemput la like kat sidebar tu. tQ muahhhx! :)

20 comments:

Akulah Pak Lan said... [Reply]

Aku pernah ambik subject ni 4 or 5 tahun lepas..gudluck sgt2..

nur afiqah hani said... [Reply]

@Akulah Pak Lan : huuuuu :(

muhamadsufian89 said... [Reply]

abang doakan Afiqah Ismail dapat menjawab dengan baik esok. amiin :)

nur afiqah hani said... [Reply]

@muhamadsufian89 : yeayy!

sukacuka said... [Reply]

Best belajar ni. tapi man tak kesampaian untuk sambung belajar dalam jurusan kejuruteraan awam. Teruskan usaha iqa.!!!

qudwa said... [Reply]

wish u da best kawan...XD

amiiinn...

Si Gadis Semasa said... [Reply]

gudluck IQA ! buat yg terbaik :)

Urzain Hussain said... [Reply]

goodluck..

baca bismillah banyak2..

[^^,]

Urzain Hussain said... [Reply]

goodluck..

baca bismillah banyak2..

[^^,]

nur afiqah hani said... [Reply]

@qudwa : tQ2 :)

nur afiqah hani said... [Reply]

@Si Gadis Semasa : tQ! yes, i will! :)

nur afiqah hani said... [Reply]

@Urzain Hussain : oke! :)

saya_arief said... [Reply]

tu gamba peta harta karun ea..
huhu.. all the best beb.
;D

IkmalHisyam said... [Reply]

gudluck exam...chill je.. jgn gelabah!!! :DD

btw,
jom semarakkan hari kemerdekaan kat sini!!!

http://ikmalhisyam-myworld.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog.html

Cik Domo said... [Reply]

good luck ;)

kite da sebut seiklas hati.amin XD

kaizen said... [Reply]

gud luck!!! terbaik punyer subjek... hehehe

Akito Boron said... [Reply]

goodluck for exam
goodluck for page
:)

Lilynn Sazlin said... [Reply]

hehehee. ye . amin ~ lil doakan seikhlas hati :)

sila doakan lil juga yer? tgk entry baru lil. tolong doakan lil seikhlas hati juga taw. :) terima kasih :)

Iffah Afeefah said... [Reply]

all the best dear

kalau lupe bace ayat2 Quran

mgkin ley teringt

nur afiqah hani said... [Reply]

@Iffah Afeefah : tnx darla