Friday, October 21, 2011

Home Sweet Home :)

kemain sopan gi library

Assalamualaikum, hye semua. gila lama tak update blog kan. malas gila sekarang. tu la, kena tutup blog ni rasenye. tolong tiup2 sikit sawang kat blog iqa ni. haih,, semak2. so, sekarang iqa da sampai kedah. yeehaaa! rasa bahagia sangat2 dapat lepas tengok mama abah depan mata. sumpah rindu. actually isnin nanti ada kelas lagi, tapi iqa buat cuti sendiri lerr, lajak terus sampai deepavali nanti. kate 1 Malaysia, so kena la sambut deepavali sekali. hee

Macam2 ni nak buat sepanjang cuti ni. ngan assignment lom siap. tambah2 computerized homework gila ni. banyak lagi belom jawab, tension dah ni. dengan nak test lagi. berderet2 test buka cuti nanti. tak tawu la nk cakap, bila kat rumah, mood study tu terganggu ckit. rasa nak relax je tak nak buat pape. huhu

Sem ni subject da kurang, tapi bila ada subject yang tak minat tu, semua jadi susah. hari ni baru sehari iqa kat kedah. iqa smpai jumaat petang, and sekarang dah kat library buat assignment. penat gila, tapi terpaksa. nak guna internet, kalau guna internet rumah nanti membazir guna lama2.esok mama abah dah keje, so dah tak leh hantar iqa gi library. biasala, lesen tak de kihkihkih~

oke la, nanti rajin iqa update lagi. ntah2 bulan depan ape next update kan. huhu tata :)

5 comments:

SiKecilMirmO said... [Reply]

Happy deepavali! hahaaa..

sarah hanafiah said... [Reply]

kita tengah cutii best nya hehehe

Aesya Zealous said... [Reply]

besaunye mata..amek ler lesen kete..

azwa amani said... [Reply]

takpe..buat yg mana lebih pentg ok..

m0sHiE~ said... [Reply]

slamat bercuti iqa. kat umah memg liat nak wat keje. nak relak je memanjang. huu