Tuesday, June 28, 2011

Aku lesbian. boleh camtu?


assalamualaikum. pheewiittt *gaya amy search. haha sihat x semua? hari ni lambat sikit update entry. sumpah letih. balik kelas terus tidur dengan lenanya. serious tak suka kelas gap banyak2. mula2 kul 8, then gap 3 jam, baru ada kelas. then gap lagi sejam. penat gila kelas macam ni. sumpah tak best gila jadual sem ni.

errr, muka aku ni nampak cam lesbian ehH? taw la sekolah sejenis pon dulu, tapi agak2 la sikit nak cakap lesbian pon kan. jangan la buat ayat cam iqa ni tak da agama sangat. cerita nya bermula begini, chewahhhh! haha ada la sorang manusia cerdik ni konon2 nk menggatal la tanye ada bf tak, dengan lancar dan laju nya iqa jawab tak da and tak nak!! kenapa? sebabnya saya dah tertutup hati untuk laki, dah malas nak ada bf2 ni. so, terjadilah salah faham disitu.

tiba2 manusia cerdik ni bagi tazkirah kat iqa. awal iqa dapat tazkirah ramadhan tahun ni. haha. dia cakap, kenapa sampai terpesong agama iqa? kita ada agama, jangan sebab putus cinta kita berubah hati pada kaum sejenis. perghh ayat! bila masa bila masa bila masa iqa lesbian???? amboiboiboi, haha ye pon iqa putus cinta, tak da la sampai nak jadi lesbian. bisex mungkin. hhahah joke oke. buat masa sekarang ni ja iqa tak nak ada hubungan serius ngan mana2 laki. jodoh kan ditangan Allah.

Pastu ada sorang lagi, ni betol2 sewel. perempuan!! ajak iqa jadi lesbian. sebab dalam album fb iqa, ada album Lesbo. tak de nya la iqa lesbian betol2. saja ja nak letak nama album camtu. adoii, jangan la bengap sangat, bole? muka iqa ni ada nampak muka lesbian ke? kang dah tak pasal2 kena block. bole bagi ayat meremang bulu roma plak kan kat chat. eiy simpang! tolong ehh, jangan nak buat ayat bukan2 lagi. bye2 :)

p/s : jom jadi lesbian i *kenyit mata. hahahhahahahhah

10 comments:

Pendamba Mawar said... [Reply]

haha..sapa tazkirah tu..bgus jer

narumi sakura said... [Reply]

adeh suka suki die je bg lec macam tu =_=`

muhamadsufian89 said... [Reply]

hati yang terguris perlukan masa untuk diubati. carilah penawar yg mampu mengubati hati tu. *sambungan kat SB semalam* hehe

aremieroul said... [Reply]

ha3..sengal jerk..mesti bengang kn mamat tu..he3..

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

klo benda tak betul, tak usah peduli apa yg org2 disekeliling cakapkan...ok?
chill my dear!

nur afiqah hani said... [Reply]

hee oke! :)

GaRy™ said... [Reply]

hahaha... macam gud2 je orang yang ceramah tu.. hahaha...

SheyPull said... [Reply]

jangan buat afika...

"ya...dgn ati yg tenag, fikiran yg terbuka...kite sebenarnye...ye..."


fadilah kamsah..:P




JOM singgah blog saya nak...Benci r aku dokter tu...ubat? lagi la



follow

nur afiqah hani said... [Reply]

jangan ceramah, jangan!! hahaha

kaizen said... [Reply]

pensan!!!!