Monday, June 27, 2011

Ismail tu abah gua, bukan boifren gua la beb!

saya pon pandai senyum nampak gigi oke! -.-'

salam semua. helo shit monday! haha, malas sial isnin. kene gi kelas. cukup tak suka. haha pemalas pon satu hal jugak. dah la pagi tadi hujan sedap gile, tapi terpaksa gak gi kelas. huu. hari ni mood hepi jugak. setelah beberapa minggu Allah bagi ujian, akhirnya, Allah bagi sedikit senyuman untuk iqa. test iqa jumaat lepas iqa dapat 90+. hee, terus call abah. abah ngan baek hati topupkan untuk iqa pagi tadi. mula2 pelik jugak, sape la nak topup kan, nk kate boifren, boifren pon takde. rupa2 nya abah comell saye yang topup okeh. tQ abah. walaupun takde orang nak mesej, tapi tima kasih la topupkan iqa. topup yang abah masuk minggu lepas pon lom abis bah. hee

berbalik pada topik (suka nar lari topik), ada la makhluk ni tanya, ismail tu boifren iqa ke? ya Allah, gosip mana korang dengar ni. tawu la iqa selalu gayut fon ngan abah pon kan. haha. then iqa tanya la, kenapa cakap camtu, rupa2 nya sebab header iqa, afiqah ismail. aah! baru perasan kan, header lama ngan header baru, dua2 macam tu. haha tapi kannn, memang iqa abah iqa pon. bwekk. amboi2, sungguh hebat hypothesis korang. tetttt! hypothesis failed.

ismail ialah nama abah kesayangan saya, paham sengal?? bukan boifren. nanti mama marah. hee mne ade boifren2 ni, tak maen ahh! hahaha, joke2. kang t ade boifren kena bahan mampos ngan korang. pasni jangan tanya soalan2 pelik lagi ehh. tapi kalau ye la boifren, seriously, iqa tak kan letak kot buat header bagai. sekadar di sidebar cukup. oke, lirik untuk hari ini

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Selalu bersedia bahagiakanmu
Apapun terjadi
Kujanjikan aku ada
Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Aku yang rela terluka
Untuk masa lalu

haa! cepat teka cepat! lagu ape ni??? tipu la kalau tak pernah dengar kan. suddenly i fell in love with this song for no reason. tolong jangan kutuk! babai :)

p/s : t nak suruh abah buat FB la, pastu request relationship. HAHAHA XD

9 comments:

rara pinkmafia said... [Reply]

suh abah buat fb,nt akk add.hehehe

syAzAnA said... [Reply]

ingatkan bf td. hehe

azwa amani said... [Reply]

rimdu ayah bila baca entry ni

nur afiqah hani said... [Reply]

tidak tidak tidak! :P

muhamadsufian89 said... [Reply]

senyum tak ikhlas langsung. haha

nur afiqah hani said... [Reply]

@muhamadsufian89 : ikhlas la tu! haha

sumaiyah mokhtar said... [Reply]

in relationship with abah, hehehe :)

nur afiqah hani said... [Reply]

baru sweet! heee :P

syamimi said... [Reply]

abah saya pun ismail jugak ;)