Tuesday, April 26, 2011

awww! so cute! :)

assalamualaikum semua. sihat tak? da lame tak update. malas kot. serius malas. tak lame ntah tutup je blog ni -.-

haa! hari ni iqa nak kongsi budak comell favourite iqa. maybe ada dah yang kenal ngan budak comell ni. sebab dia memang dah popular dalam youtube. so ni lah nina-chan! nina ni dari jepun. mix amerika ngan jepun. maybe sebab tu la comell sangat kot kan. iqa da lama ikot prkembangan dia. xpernah miss semua video die. serius kalau korang tension, tengok je video dia mesti hepi tersenyum2 cam owg gile. nina-chan sangat2 fasih berbahasa jepun n english. so senang la dia nk brspeaking2 kan. even dia stay kat jepun, ayah dia still nak dia fasih ckp english. so tak de la dia ada problem bile dia blik kmpung ayah dia tu (america). so jom kite layan kecomelan budak ni, dah 5 taon da sekarang.







nina 2011 :)

nina and family :)


a few videos to share (source: youtube)






comell kann? so kalau nak tengok lagi budak comel ni. boleh la ke fanpage FB nina. tak pon korang ngadap je video dia tiap2 hari cam iqa kat sini. byebye

p/s: nnt nak anak camni lah! haha :P


5 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply]

alololo...tomeiiinyerrrr

Fyqa said... [Reply]

nina ni mmg comey gila. byak video dia yg comey2. :D

rara pinkmafia said... [Reply]

knp comelsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sgt?

nur afiqah hani said... [Reply]

tu la kan. mkn ape ntah smpai comel. haha :P

MIMIE AIZA said... [Reply]

dia sgt comel
:)