Tuesday, April 19, 2011

saya nak buat tutorial?? mampos! :P

assalamualaikum semua. yes! internet kembali sedia kala semula. oke berbalik pada tajuk, haha lawok3. iqa ada dapat request daripada beberapa orang la, ade dari shoutbox, dari komen2 kat fb, komen2 kat blog pon ade. mintak iqa wat kan tutorial tudung and make up. eceyhhhh. hancus la derr! iqa mna la reti wat semua tu sayanggg oii.

bukan iqa tak nak wat, tapi tak hebat la. malu pulok. make up pon maen tenyeh2 je. tudung plak, haa lilit sesuka kati je kot. tengok lah dalam 4,5 taon lagi iqa wat ehhh. haha kowg kne la tnggu. sampai dah mai pesyen lain dah time tu nanti..




iqa tak hebat lagi la nak wat tutoriall. sowieeeeee :P

8 comments:

иʋя ƨʏαяιʓα иαтαƨʏα said... [Reply]

lol~ sabo je la..
hik3~

saya YANA said... [Reply]

ehehe.. ade permintaan tu..

kaizen said... [Reply]

c'mon..u can do it laaa...

*x rugi kite share ilmu dgn org...

nur afiqah hani said... [Reply]

haha, malu laaa.
mne reti wat tutor :P

kaizen said... [Reply]

sy pon x reti buat jugak...

darxniq said... [Reply]

hahaha..wat la..nnti niq nk mekap bakal isteri niq..lalalalla

Anonymous said... [Reply]

http://loveiralicious.blogspot.com/2011/04/yourtheonlyone-always.html

saja nk share kt kaka , adk mnangis bca blog ni =(

nur afiqah hani said... [Reply]

niq ngade arr