Saturday, February 26, 2011

kenalkan, adik kesayangan saya, kenal bole, ngorat CANNOT! haha

assalamualikum everibadi. haha. korang semua sihat tak? dah lame iqa tak buat entry baru gara-gara test yang berderet2. tak lama lagi dah nak final. tak tawu la macam mana. sekarang ni pon dah terhegeh2 nak kejar topik2 yang tertinggal. lecturer iqa kurang faham la. bila kena study sendiri memang merepek la jadinya. huhu

by the way, kali ni iqa nak kenalkan adik kesayangan iqa. iqa ada dua orang adik sebenarnye, tapi kali ni nak cite pasal yang sorang ni dulu. Durratulain Ismail. sedap kan nama dia? tapi nama iqa lagi sedap dan panjang gitu (dengki). hahaha. bru form 1, memang jauh cket beza umur, tapi da boleh sekepala ngan iqa. jom layan gambar :)




cun tak? tak kan? muahahahaha. ni la wajah kesayangan hamba. rindu nk balik rumah bergosip ngn dia. gmbar iqa ngan dia banyak, tapi bila gmbar iqa cantik, dia buruk, bila gmbar dia cantik, iqa plak buruk. so tak nak letak. hehe imy adek :)



11 comments:

Bobo said... [Reply]

wah!cutenyer...haha..xnak kenal laaa...nak ngorat aje...hehe(gurau2an semata-mata)

aretein said... [Reply]

alalaaa..
muker adek iqa pon tomey cam muke iqa..
ade iras2..
sweet jerp.. ^_^

nur afiqah hani said... [Reply]

bobo : kne amik ati akaknye dulu :P
aretein : hee yeke? tQ :P

darxniq said... [Reply]

nk ngorat leh?

nur afiqah hani said... [Reply]

confirm xboleh! haha

cik ayin said... [Reply]

cumell

nur afiqah hani said... [Reply]

kmbg semngkuk la die. haha

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said... [Reply]

nak wat adik ipau boley ? :P

nur afiqah hani said... [Reply]

haha, boleh2. sile la sile :P

Orkid Edyliyne @ OrkEd said... [Reply]

lebih kurang je rupanya...
hehhee....
comel...
(n_n)

nur afiqah hani said... [Reply]

hehe, tapi dia kurus!! wuaaaaa ;(