Thursday, January 27, 2011

balik kampung!!



assalamualaikum semua.. oh yeah!! iqa da selamat tiba ke alor star. cuti midsem and raya cina actually . even seminggu ja, tapi sangat bermakna . bole lepas rindu kat family. and juga bole jumpa ngan cik abe iqa . haha . tapi, lepas buka blik cuti ni, terus test brderet2. so nak tak nak kena study juga untuk test kan. huhu

semalam, time dalam bas, iqa ada kenal sorg auntie ni. she's already 60+ years old . but she is so sweet! baik sangat . siap belanja iqa makan jagung lagi tau . haha . sepanjang perjalanan 5jam tu langsung tak bosan borak dia . sampai tak perasan yang kami finally dah sampai kedah . nama dia auntie Mahani if im not mistaken . yang best tu kan, dia ada cite zaman die bercinta ngan suami dia dulu . sweet taw, husband dia kejar dia sampai 7tahun, n lastly, auntie Mahani accept jugak propost from her husband . sweet kan? bukan senang nak jumpa lelaki yang loyal sampai macam tu . hehe

bila da sampai kedah, iqa salam auntie tu n abah datang jemput . waa! macam nak jerit ja bila da sampai kedah . sumpah, iqa hepi sangat ada kat tempat sendiri . masa, tolonglah jangan bergerak dengan cepat . huhu

iqa jarang update bila kat rumah . mesti iqa rindu blog post korg nanti . hehe assalamulaikum :)

4 comments:

Amirah Adnan said... [Reply]

hai..mira da aktif berblogging balik..baru sempat bls jejak..jom2 bace entry baru..heheh!:p
p/s : mira pon tgh cuti jugak :p

bubu ieQa said... [Reply]

hepi olidey mira . jom2 nk gi lawat mira :)

chittysarah said... [Reply]

waaa~~
balik kampung ye..siap dapat jagung percuma..=.='
jeles jap

agagagaga

bubu ieQa said... [Reply]

haha, tp smnngu jep.
da nk stat klaz :(