Friday, January 21, 2011

aku paling benci bilaa . .

(gambar tidak ada kena mengena dengan tajuk entry . kui3)


entry kali ni pasal benci .
actually iqa dah di tag oleh si cantik manis melin
"yang dah di-tag anda dipaksa rela untuk membuat satu entry khas dengan tajuk di atas"
cik melin yg berkata begini occayyhhh
jadi iqa ringankan tangan tulis cket la pasal entry ni.

so, korang semua pnah rasa benci tak?
tak penah? elehhhh tipu bdk 5 pon diorg tak nak caya, bwekkk
benci tu kn mcm perasaan tak suka kn.
so klau cmtu, jelez, sakit ati, menyampah tu pon kire benci jgk la kn kn kann
(benci bilang cinta pon benci jgk :P)
oke, berbalik pada tajuk entry di atas,

iqa paling benci bilaa :
kena suruh stdy. muahahaha. iqa suka study bila datang sndiri mood nk study tu . eceyyyhhh . nak tunggu mood datang, memang tak study langsung la jawabnye kann . tapi bagi iqa, mood tu memang penting. klau time bad mood, time tengah sedih, macam mana nak study kan. mesti study apa pon tak serap dalam kepala . hee :)

iqa paling benci bila :
jenis yang suka kacau rumahtangga orang!! haa! marah betol ni! (nampak tak muka marah ni??!) memangla iqa tak kahwin lagi (rumahtangga konon), tapi korg sakit ati tak kalau ade manusia ajak bf or gf korg kluar? sakit tak sakit tak? sakit ati kann . yes! iqa pernah alami. dan maafkan saya sebab telah banyak mencarut ketika itu -.-'
memang benci tahap gaban la kan kat manusia jenis tu . kadang2 tu iqa tengok, ada jugak jenis yang diri sendiri tu dah berpunya, tapi still nak menggatal dengan orang lain . kalau yang jenis suka2 tu tak tawu la kann , maybe dah memang cara hidup camtu . tapi benci tetap benci! oh yehh! haha

iqa paling benci bila :
ada orang yang suka memaksa . tak kira paksa dari segi apa kan . kalau dah tak nak tu, tak nak la kan. apa nak paksa2 pulak . iqa pantang betol orang camni. pastu bila orang dah cakap tak nak tu, dia sakit ati, mula la nak mengungkit, then cakap buruk belakang kita . haishh! apa kes? mesti ada sebab kan napa kita tak nak . kang kalau iqa mengamuk kang jadi hulk nanti . tapi bukan kaler ijau la, kaler pink . teehee :P

iqa paling benci bila :
time final exam dah dekat . perghhh! tension seperti berjuta batu di atas kepala . ye, iqa mengaku, iqa ni kadang2 jenis yang study last minutes jugak . memang salah iqa sebab tak study awal2, tapiiii, kalau iqa study awal nanti iqa lupeee . keh3 .


oke lah! kalau nak list kan iqa rasa memang banyak lagi.
tapi ni antara benda2 yang iqa benci :)
itu saja yang dapat dikongsi.
nak buat kerja sedikit ouh! tata. muahhhx!

12 comments:

fara feroza said... [Reply]

belajar adalah perkara paling best dari praktikal tau..hahha

bubu ieQa said... [Reply]

yes, someone said that . so i hate both . weeeee :P

melin said... [Reply]

yeayy ! awak buat jugak !
sayang awakkk ! teehee .
belajar rajen2 k ? :))

bubu ieQa said... [Reply]

orait dear . sayang awak jugaa :)

azzey said... [Reply]

Yelah....saya pon x sker dipaksa..

bubu ieQa said... [Reply]

btol2 . xsuka! :(

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply]

hahah , tak de rang yg sukke final exam kowt
anis macm nak mati kalo dtg final
haha

bubu ieQa said... [Reply]

hee btol2 .
tnsion migrain smua ade taw :P

Yuny Khoo said... [Reply]

betul3.. tension gle2 ar klu final exam tuu.. mmg tak tidur malam laa demi nk score pny pasal.. T__T

bubu ieQa said... [Reply]

right! tp bila dah abes sgt best kn :)

fya zainal said... [Reply]

sangat comel2

bubu ieQa said... [Reply]

fya jugaa :)