Sunday, June 19, 2011

sape tolong dapat kiss! teehee :)


hola people! hee, gile gedik punye tajuk. oke, xtipu ehh. serius ni dapat kiss. hahah. oke actually ni entry memohon pertolongan dari korang. grrr. tadi nga on9, kak fad suruh iqa join contest. mula2 malu2 kucing jugak la. pastu ujuk punya pujuk, okeee, iqa join je laa.

adeh, malu sebenarnye, tapi nak mintak tolong bole?? nak mintak korang tolong like gambar iqa tu. hee tolong like je. plizzzzzzzzzz. mintak tolong btol2 ni.

senang je. macam biasa la. 1st, kene la like PAGE nye dulu kan. ni la page nye. korang like dulu page ni. oke dah belom? then cari gambar iqa and like gambar ini ni pulak . ni LINK gambar iqa tu. tolong taw taw. ni gambar yang iqa pertaruhkan.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


disebabkan ni contest lens, ni je la gambar lens yang oke pon. kak fad pon menyarankan gambar ni. eceyhhh. try je lah kan. hee tolong ye kawan2 like gambar iqa ni. muaahhhx :D

9 comments:

Nurul Syifa Aini said... [Reply]

like2 tuk akak mata bolat..hehe
comey^^

nur afiqah hani said... [Reply]

hee tQ adek :)

FaridJais said... [Reply]

BOLAT!!

Pendamba Mawar said... [Reply]

done voting...from me zulkarnaim faiz.. btw sy follow blog ni

nur afiqah hani said... [Reply]

tQ :)

gadis oren said... [Reply]

bulatnyerrr !

kaizen said... [Reply]

done...

*xnk kiss tp nk kisses yg coklat tuh sepeket...

nur afiqah hani said... [Reply]

heee mne de bulat :)

BeeL said... [Reply]

mak aih, sampai dpt kiss..