Saturday, June 25, 2011

perghhh! kebulur :(

hello sunday! assalamualaikum. wahh, best tak korang weekend ni? jawapannye, tak best! minggu ni, kawan2 iqa semua balik ke kampung halaman. so tinggallah iqa bersendirian sunyi sepi kat UNITEN ni. hari ni kiranya hari ke3 la iqa tinggal sorang. sumpah sunyi giler rasa. tak da kawan nak borak2. nak gelak2.

tapi oke la, kawan2 band batch 2008 tak habes2 dengan lawak sengal mereka (fb group). so, tak da la borink sangat melayan dorg dari pagi sampaila ke malam. sampai at last, semua tertido sebab dah penat gelak, offline begitu saja. haha.

oh yes! hari ni hari ketiga iqa kebuluran. dah macam zaman darurat plak. bukan apa, iqa tak de kete, tak de moto, yang ada cuma lah sepasang kaki comel yang dah penat nak bergerak. kedai makan boleh tahan jauh. memang penat jugakla nak berjalan. so, ngadap megi je la pagi petang siang malam. adoi, da la megi tak bagus. tapi kang tak makan mati kering camtu je. beras semua dah habes licin. sebutir pon takde.

aiyoyoyo! mata ni terbayang2 nasi lauk sedap2. mama!!!! lapar. tringat masakan mama ngan abah. nak nasik nak nasik nak nasik. hahaha. lapar weyhh. tak tipu. makan megi sama macam tak makan pape je. huu mira, fara, cepatla balik :(

7 comments:

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

meh sini nak belanja nasi ayam penyettt. hehe :))

nur afiqah hani said... [Reply]

waaa! sedap :(

Ku Azhar said... [Reply]

ayam penyek?? aaa!! TIDAK! nk jgak blh?

la dolce zura said... [Reply]

jom mkn nsi aym penyet

nur afiqah hani said... [Reply]

ape ni. smua ckp pasal ayam pnyet. huu :(

Mek Norfa said... [Reply]

sama lah kebulur gak ni, jom kita serbu kedai makan beramai2..:)

nur afiqah hani said... [Reply]

blanje2. hee