Friday, June 17, 2011

geli!! meremang pak arab ajak kawen -.-'


hello peeps! assalamualaikum. ceria tak saya pagi ni? ye, ceria kan. ceria la sangat. kepala dah hancur ngan test. isnin ni test lagi. jumaat depan pon test lagi. gile. nak bagi pecah kepala terus ke hape. subject tak macam yang menguji minda dan kesabaran pulak kan. adoii, sem ni sangat tough. tension sangat.

tapiiiii! dua, tiga hari ni ada kemunculan seorang ni yang buat iqa tersenyum. jeng jeng jeng! haha, entahlah, tapi rasa hepi boleh borak2 ngan dia. dia berjaya buat iqa tersenyum kembali. walaupun baru dalam sesi perkenalan, tapi suka dengan cara dia. ehh, bukan angau ke ape oke. suka je. (oke, kantoi mengaku suka) haha. sekurang-kurangnya, dia dah buat iqa terlupa pada orang yang sebelom ni sakitkan hati iqa, yang tak peduli pasal iqa. so, im really appreciate that. thank you :)

balik pasal tajuk tu kan. oke sumpa geli geleman plus meremang bulu roma ni haa. oke, baca ni.

yang bab 'I could watch you all night' tu yang kurang berkenan tu. haha. eiyyy geli la nak buat ayat camtu. iqa view profile dia, Dr. dah rupanya. eh, Dr. ke ape ke, kesah plak. saya nak orang melayu je. saya tak reti la speaking2 ni. ahahah.

hee k la. nk gi berangan jap. berangan pasal sape? hee ade laa . life must go on kan. so, kenapa nak pilih kaca kalau ada permata? kawan2 setia disisi iqa, iqa patut bersyukur ramai yang masih sudi amik berat pasal iqa. yang tak putus2 nak hepikan iqa. tq so much, frenz . err, hari ni dia belom on, cepat on eh wak. haha :P


13 comments:

Cik Miera said... [Reply]

haha pak arab banyak duit ape... hihi.. kalau miera pun geli..

nurul diana said... [Reply]

haaa , spe tu kak yg wat akk trsnyum tuu ? hee , tp laki uh , gelinyee , hahaha !! miang x brtmpatt !

nur afiqah hani said... [Reply]

@cik miera : kan? geli gle. haha

@yana : hee rhsia la. cube teka? :P miang double triple tu. haha

B E L L A said... [Reply]

ohlala~ dah kenape seyh, tade gadis arab apew..gadis melayu ni menawan, sbb tu dye terpikat..;)

nur afiqah hani said... [Reply]

hhehe, gadis arab semua da tade agaknye :P

Fyqa said... [Reply]

pak arab tu desperate sgt. haihh

El said... [Reply]

haha...gentleman ah pak arab tu..haha

nur afiqah hani said... [Reply]

gentleman ape, geli. haha

siti maisarah zaini said... [Reply]

weyhh..pak arab mmg desperate..hati2 tau..aku pnah duk sebelah pak arab masa dlm bas selama 5 jam..baik mmg baik..segala mknn dia bg kat aku..serius aku takut kena jampi..haha..tp dya paksa gak..pastu asyik tnya pasai kawen jaaa..

btw..they r nice..rasa best bla sembang ngan depa...hati2 syg =)

nur afiqah hani said... [Reply]

haha btoi2. bahaya cket. jgn try :P

kaizen said... [Reply]

skali ade secret admire lak...

nur afiqah hani said... [Reply]

eiyy xmo la ada secret admire cmtu. he :D

nurul atikah(cahaya pemurah) said... [Reply]

sweet lorhhh pk arab tuh...jhihih