Friday, May 13, 2011

tiada nafsu berblogging lagi~


assalamualaikum,
akhirnya weekend tiba juga. bertapa tak indahnya hidup minggu ni, setiap hari ada ja masalah, yang nak bagi sakit ati pon time ni la. sekarang ni kusut pikir masalah duit plak. iqa sekarang under yayasan tenaga nasional (YTN). disebabkan ipts nak diselaraskan, so tahun ni akan jadi 3 sem intead of 2 sem per year. Dah dengar lak konon2 YTN akan bayar untuk 2 sem je sebab dah diperuntukkan macam tu. yuran pengajian tak dekat 6k plak kn. abes nk cekau mne duit? gune daun kering? bala bala.

serabut kepala otak camni. duit makan and beli buku lagi. ish, melampau la camni. tak kan nak kena gi cari kerja sambilan plak kan. haa, pasal tajuk di atas, iqa sekarang dah tak de benda nak update dalam ni. niat tu ada, tapi bila bukak je blogger.com, tampa segan silu dan berfikir panjang terus dihalakan mouse ke button close tu. pemalas naa nak update. entahlah, macam dah tak de cite dah kalau nak cite pon. senang cite dah mati idea la.

maybe sebab masalah semua ni kot. pastu orang sekeliling plak makin nak menambah2 batu bata kayu bagai atas kepala ni. ditambah plak dengan kesihatan yang kurang mengizinkan. kang meletup2 kepala ni macam fireworks. haha. dulu ade je nak update setiap hari, sekarang seminggu sekali pon blom tentu, huh! tension lah camni. okela, merepek je banyak. tengokla bila taon plak nk update. bubbye :)


2 comments:

aa said... [Reply]

hmmm....cian....tp xpe...doa jer banyak2....dah tu cuba carik alternatif lain...masukkan nuffnang taw adsense kat blog...tuk tambah pendapatan...:)...good luck....

nur afiqah hani said... [Reply]

insyallah :)