Saturday, May 14, 2011

mengenang memori terindah (SASBAND)


assalamualaikum, hehe petang tadi kemain cakap tade benda nak update tiba2 malam muncul plak. sedang asyik melayari internet tiba2 terjumpak balik video2 lama zaman sekolah dulu. so teringat la balik kenangan time dengan band dulu. By the way, sape yang dulu atau sekarang ni band members, kenalkan, saya ex members Sultanah Asma School Marching Band ( SASBAND).

seriously, tu la kenangan terindah iqa time sekolah. kira hidup dan mati la. dlu, iqa sampai sanggup ketepikan macam2 benda demi band. iqa sanggup tak masuk kelas, sanggup tak cuti, sampaikan nak jumpa mama abah pon susah gler. kadang2 sampai tak berjumpa langsung. selalu jugak iqa gi tempek tidur umah cikgu sebab tak de transport nak gi practice band.

sekarang ni dah 3 tahun tinggalkan band. tapi rasa cam baru semalam je pakai baju practice gi practice ngan kawan2. dengan band ni lah iqa kenal dunia. sumpah rindu gila ngan band. dulu, kalau sakit hati, marah, sedih, band la tempat nak lepaskan semua. tapi sekarang, nangis je yang mampu. iqa rasa, kawan2 time dalam band dulu lah yang terbaek dalam hidup. susah senang diorang tetap ada di sisi.

kenapala cepat sangat masa berlalu. dulu setiap hari bila bangun tidur tak sabar2 nak gi band. kalau bole, nak setiap saat tu lambat. tapi sekarang, setiap hari kosong ja. rasa lambat pulak masa berjalan. untuk semua band members, seiously saya sangat merindui anda. n Cupcakes, rindu tAhap gaban kat mpa semua weyh. to all juniors, for this coming competition. maybe tak dapat pi sokong kot sebab tak cuti. so goodlucks, and remember, we always champion :)


bofren sy hnsem x??? hahaha






Shanghai Spring Music Festival 2008

Anugerah Bintang Semangat Jerai





SASBAND 2007 (National Comp)



World Marching Band Competition (KLWMBC)


p/s : abaikan muka memang lain cket, dlu gemok n hitam. so diam! hahahaha


8 comments:

darxniq said... [Reply]

paus bulat!!..ahhahahha

nur afiqah hani said... [Reply]

diam. haha

eddy said... [Reply]

uuuiiiyyyooo....g outstation....

Dekcik said... [Reply]

smart lah..hehe..

jom undi..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/undian-masuk-maharaja-lawak.html

nuruashia ♥ said... [Reply]

cmne mau kurus cm kamu???

Eel said... [Reply]

wow, sangat2 berdedikasi~

beena said... [Reply]

awesome la korang=)

aremarl18 said... [Reply]
This comment has been removed by the author.