Saturday, May 7, 2011

berat hati :(


assalamualaikum. hai semua. korang mesti sihat and bahagia semua kan. iqa sihat tapi dah sangat2 hepi and tertekan. dah sampai penghujung cuti sem and iqa dah terpaksa balik ke uniten. iqa tak tawu la npe, even dah hampir 2 tahun iqa study kat kl, tapi sampai hari ni iqa still tak dapat sesuaikan diri kat sana. setiap kali nak balik je, seminggu sebelum tu iqa dah start nangis2. memang iqa mengaku, iqa tak kuat. iqa tak de sape2 kat kl. iqa bukan tak bole berpisah ngan mama and abah. tapi entahla, semua macam serba tak kena.

iqa rasa minggu ni memang iqa asyik menangis je kot. ada jugak masalah2 lain, iqa pressure sangat, tension sangat, tapi tak de orang yang paham. sekarang nak kena balik pulak, abang baru je balik rumah, tak sempat nak luangkan masa. tak tawu la apa yang ganggu fikiran ni. tapi iqa asyik nak menangis ja. iqa sangat tertekan.

doakan iqa balik kl ngan selamat. tq

3 comments:

darxniq said... [Reply]

jage diri elok2 yer awak....

miss atie said... [Reply]

dlu hidup sye pun penuh tertekan !
nangis selagi bolehhh .. sbb suatu hri nnti kite akan berhenti untuk menangis ! :)

Adibah Ishak said... [Reply]

be strong ika..tension ke..tertekan kee.. satu hari grafuate jugak.. ribut, hujan..petang nanti berhenti.. jgn tension sgt nanti dah final tak dapat fokus..doa buat kamu<3