Friday, June 24, 2011

Pengaruh DP dalam facebook!


hello. Assalamualaikum. so weekend yang membosankan dah bermula. 2 kawan baek merangkap roomate iqa da selamat balik kampung. so tinggallah diriku berseorangan di sini. eceyhhh. tapi tak pe. semangat MULAN masih membuak2. bangun pagi je ngadap video ni. N i feel so strong after viewing this video. teringat zaman muda mudi :)

So back to the topic, dua tiga hari ni iqa memang banyak kali gila tukar2 DP dalam facebook. rupa2 nya, penting ye kawan2 DP ni. ingat bole maen letak je ke. tak sangka rakyat Malaysia sangatla memilih. kenapa?

  1. No DP No Friends Request
    tu dah sah2. kalau gambar tak de, jangan harap la ada orang nak add. tunggu la sebulan pon, nama kau sedap camne pon, tak de jugak orang nak add

  2. Gambar kartun2 tak layan okkayyhhhh
    Ni kenyataan no 2. kalau letak gambar katon yang agak2 pelik tu, bukan je tak da orang add, kalau kau add orang pon belom tentu dia approve. tak percaya? try la!

  3. Kalau post apa2 kat wall/group, orang buat bodo
    Fact no 3. Disebabkan iqa guna DP sekarang, disebabkan semangat band yang kuat ni, iqa post la macam2 kat SB, perghhh tenggelam terus dalam masa beberapa saat. Kesiannnn, semua xmo layan. hukhukhuk ;(

Haa, betol kan betol kan betol kan? iqa guna DP ni selama 1-2 minggu jugak la disebabkan semangat competition marching band 2 days ago. Tak de langsung kot friends request, kalau tak, sebelom ni tiap2 hari ade. Ni bangun pagi, on facebook, kosong! Iqa post kat SB pon mostly orang tak layan. fine! *tacing.

p/s : macam ni perangai ye, cepok nak?

2 comments:

SyazwanSarawak said... [Reply]

hahaa. DP sy tak menarik >_<

kaizen said... [Reply]

sori la iqa....bkn xmo layan tp bz ngan MASUM kat upm..ni bru jer boleh on9...tu pon bodben dah smpi limit...